loading

Beliggenhet

Strandvegen 1 ligger i et rolig område med villabebyggelse bare et par minutter fra Lillestrøm sentrum, med sitt mangfoldige utvalg av forretninger i tillegg til restauranter, kino, bibliotek og kulturaktiviteter.

Her finner du naturligvis også bank, post, apotek, legekontorer, treningssentre m.m. Skal du g jøre storhandel, er det ikke lang vei til Strømmen Storsenter eller Metrosenteret.

Og vil du til Oslo eller resten av verden skal det godt gjøres å bo mer sentralt enn i Strandvegen 1: Toget fra Lillestrøm tar deg til Oslo S på 10 minutter og til Gardermoen på 12!

Barnevennlig og naturskjønt

Strandvegen er en sjelden mulighet for alle som ønsker et trygt, naturskjønt og barnevennlig boligområde med muligheter et allsidig friluftsliv hele året utenfor døren.

Ved elvebredden

Fra boligen kan du nyte den frodige elvebredden, og nærmeste nabo er Østmarka og Øyeren med fantastiske rekreasjonsmuligheter. Her er det turstier, sykkelveier, gode fiske- og båtmuligheter. Eller kanskje du velger en morgentur i kajakken?

Stort aktivitetstilbud

Om vinteren har du flott skiterreng innover i Østmarka, samt alpinbakke og lysløype i Marikollen idrettspark. Der finner du og svømmehall og fotballbaner. Nebbursvollen Friluftsbad med basseng og vannsklier er heller ikke langt unna.

  • Meld interesse eller kontakt megler for mer informasjon om Strandvegen 1

    MELD DIN INTERESSE